NEW HORIZONS.

Share

‘connecting people, products + stories’. Dat is de basis van mijn winkel als concept, maar ook hoe ik de afgelopen 1,5 jaar heb ervaren bij het samenstellen van de producten, de ontmoetingen die ontstaan en de verhalen die er loskomen.

Toen ik ruim 7 jaar geleden zonder twijfel en met veel enthousiasme verhuisde van Maastricht naar Den Haag, was dat een groot moment voor mij. Het ‘echte’ werkende leven begon, ik kwam in een nieuwe stad, met nieuwe mensen en nieuwe uitdagingen.

DIE zee aan DIE stad. Dat is de plek waar Bruno zijn project heeft geregistreerd. Zijn project gaat niet om DIE stad. Maar de rust & ruimte die hij weergeeft, is voor mij onafscheidelijk verbonden met de rust & ruimte die ik persoonlijk heb ervaren in DIE stad. De groei en de ontwikkeling als persoon maar zeker ook als ontwerper waren voor mij een belangrijk onderdeel van een NEW HORIZON.

Vrijdagmiddag 4 november, om 16:30u, praat ik met Bruno over zijn project en zijn NEW HORIZONS. Onder het genot van een klein drankje, een dosis inspiratie & nieuwe mensen, leek ons dit een fijne manier om het weekend te starten. 

Wil je graag aanwezig zijn bij dit ‘interview’, meld je dan aan door een berichtje te sturen naar: hallo@dewerk-winkel.nl (max. 20 deelnemers)

Vrijdag 4 november – 16:30 | czaar peterstraat 104

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.