STAMP WORKSHOP

Share

Stempels snijden is leuk. En heel ontspannend. De mogelijkheden met stempels zijn eindeloos en je hebt al snel een leuk resultaat.
Wil je ook een keer los met deze mooie techniek en leren hoe je je eigen toffe stempels maakt?

Geef je dan nu op voor de workshop met SalutStefanie op zaterdag 20 mei.

DE WORKSHOP
Op zaterdag 20 mei zijn er twee workshops in ‘de werkwinkel +meer’, in Amsterdam. De workshop duurt 2,5 uur, en het kan leuk én handig zijn om je voorafgaand aan de workshop vast voor te bereiden op een ontwerp. We werken op een afmeting van 8 x 4 cm, dus zorg dat je ontwerp daarop past en lekker te snijden is. Als je een woord als stempel wilt maken, zorg dan dat de letters niet al te klein zijn (je hoeft niet in spiegelbeeld te werken).

Tijdens de workshop leert Stefanie hoe je stap voor stap je afbeelding op gum krijgt, hoe je het beste kunt snijden, en deelt ze haar ervaringen met materialen, stempelinkt en andere tips/trucs.
Je gaat met minimaal 1 eigen stempel (meestal zelfs wel twee) naar huis, samen met een inktkussentje en wat andere leuke items. Verder wordt er goed voor ons gezorgd met thee, koffie en wat lekkers.

LOCATIE, DATUM & TIJD
de werkwinkel +meer
Czaar Peterstraat 104 in Amsterdam

Zaterdag 20 mei
Workshop ochtend: 10.30 – 13.00 uur*
Workshop middag: 14.00 – 16.30 uur*

PRIJS
47,50 euro (inclusief btw)
Geef je jezelf én een vriend(in) op?
Dan ontvangen jullie beiden 2,50 korting en betaal je dus 45 euro per persoon.

PRIJS
Meld je aan door even een berichtje te sturen naar hallo@dewerk-winkel.nl — Geef hierbij ook aan of je aan de ochtend of middag workshop wilt deelnemen.
Na ontvangst van je betaling ben je verzekerd van deelname aan de workshop.

* LET OP: Er is plek voor maximaal 8 personen per workshop en het gaat door op basis van een minimale deelname van 5 personen. Mochten er onvoldoende aanmeldingen zijn, behouden wij het recht om de workshop te cancellen en ontvang jij uiteraard je geld weer terug.

— image: Suzanne Paap

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.